BERT GABRIËLS

Donderdag 30 juli 2020 – € 12,00 (UITVERKOCHT)

Bert Gabriëls – © Johannes Vande Voorde

Elke maand een nieuwe comedy show over het nieuws van de maand.
Kan dat?
Ja, in België kan dat.

In februari 2004 begon Bert met comedy. Twee jaar later had hij al een mooi palmares bij elkaar gespeeld en was hij finalist of winnaar van verschillende comedyprijzen. Als comedian was hij te zien in De Bovenste Plank (één), In de Ban van Urbanus (één), Comedy Casino (Canvas), Zonde van de Zendtijd (Canvas) en Advocaat van de Duivel (2BE). 

Bert doorkruiste heel Vlaanderen met zijn avondvullende voorstellingen “Gestorven Onzin”, “PECH” en “Druk Druk Druk”. Ook in Nederland kende hij succes met “Zonde van Uw Avond”. De shows “Van Mij Mag Het” en “Gelukzoeker” waren een succes in Vlaanderen en in Nederland.

Inmiddels is Bert ook een graag geziene gast in tal van radio- en TV-programma’s als SPAM, Het Besluit, De Raadkamer, Peter Live, Villa Vanthilt, Mag ik u Kussen?, Vlaanderen Vakantieland, Scheire en de Schepping, Nonkel Mop, Het Jaaroverzicht Live, De Afspraak, Terug naar Eigen Land, Advocaat van de duivel, Absurdistan,,…

Vanaf 2019 speelt Bert een eindejaarsconférence. In 2019 maakte hij een eerste #Eindejaars, de eindejaarsconférence die uitgezonden werd op Radio 1 en de regionale zenders. Vanaf nu kan je elk jaar van hem een #Eindejaars verwachten en ter voorbereiding maandelijks een #Eindemaands.

Bert Gabriëls – Eindejaars 2019

Website: https://www.bertgabriels.be