STEVEN MAHIEU

Zaterdag 21 augustus 2021 – € 13,00 (UITVERKOCHT!)

Steven Mahieu – © Bart Salembier

Nu podiumbeest Steven Mahieu meer dan een jaar lang in zijn kooi heeft moeten zitten, is hij gretiger dan ooit om opnieuw Vlaanderen rond te trekken met zijn “Full Contact Tour”. In de eerste reeks van deze tournee was Steven al één brok power die zijn publiek bij het nekvel greep, dat een mens zich nu alleen maar kan afvragen welke invloed die lange, ongevraagde pauze zal hebben. Om eerlijk te zijn: Steven weet het zelf ook niet. Hij kan je alleen beloven dat de Full Contact Tour nog een pak intenser wordt: de vulkaan staat op uitbarsten en in die explosie gaat Mahieu voluit voor de rauwe energie van het moment. Een beginpunt en een eindpunt is er, maar alles wat daartussen gebeurt, wordt een heerlijk onvoorspelbare trip. Full Contact in het kwadraat.

OVER STEVEN MAHIEU

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

“FULL CONTACT TOUR” werd enthousiast onthaald in de pers:

Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect.” (**** De Standaard)
“Zijn humor is pijnlijk grappig en snijdt heel scherp.” (VRT NWS)
“Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood.”
 (De Morgen)

Website: stevenmahieu.be