OVER CULTUUR IN DEN HOF

Na veel vragen van zowel publiek als artiesten organiseren we in 2021 nog een laatste keer Cultuur in den Hof in onze Ieperse tuin. Deze keer geen wekelijkse donderdagavond, maar twee keer een driedaagse dosis humor op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

De ticketverkoop is gestart op 1 juli 2021!
Opgepast, plaatsen zijn beperkt!

Met Cultuur in den Hof willen we de culturele sector die het naar aanleiding van de coronapandemie moeilijk heeft, graag op een persoonlijke en kleinschalige manier ondersteunen. Bij deze danken we graag het publiek, de artiesten en hun managers die zich mee achter dit unieke project scharen! 

Het verloop van een gezellige Ieperse avond Cultuur in den Hof 2021:

  • De deuren gaan open om 19u00. 
  • De voorstelling start om 20u15. 
  • Last call is om 22u.
Cultuur in den Hof 2021 (klik op de affiche voor een grotere versie)